Reklamer er altid det nye sort

Ganni med frynser

For 100 år siden var jeg på et fab loppemarked i Korsgadehallen… Der var så mange lax ting at det ikke var til at overskue.

Midt i det hele stod der pludselig en dame der var igang med at prøve den nok fedeste korte jakke til dags dato, . ÅÅÅh jeg fik pres og skyndte mig derover mens jeg bedte til whoever om at hun ville hænge den tilbage!

Mirakuløst synes hun den var lidt for “Over the top” til hende (tusind tak whoever!!) den kære dame.

Yay Jeg prøvede, jeg prisspurgte, jeg ejede.

Lidt underligt, at jeg så først havde den på for en uges tid siden (ehm… det nok 3 år siden jeg købte den) men gud hvor er den for nice!!

Lyserød/rosa Ganni kort jakke med frynser, ja tak, jeg er såååå klar!

Var til noget sportstrimiddag hvor alle blev fulde af en øl, festligt nok 😀 Så mente at det var passende at dresse op i noget helt andet end det sædvanlige sportsudstyr!

Yes, det blev til min elskede kjole fra Guldbergsgade loppemarked, Ganni jakken og mine topsvedige Jeffrey Campbell boots.

P9190144P9190140skony

Jeg fik støvlerne i sin tid fra Asos, om de kan købes mere, I dunno. Guldbergsgade Loppemarked er hver lørdag år efter år, bare ikke i vinterhalvåret.

God aften herfra, nu skal der stenes hårdt, se tøsefilm og nyde at jeg kan sove længe imorgen YAY!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reklamer er altid det nye sort