Tester: Magnetisk Kulface

Reklamer er altid det nye sort

Et surt opstød fra hende der ikke har skrevet et stykke tid!!

Som alle andre plusbloggere ligger jeg x antal kroner om året for at få lov til nogle få plusting her på bloggerlicious… bla kan vi komme på en blogroll som ikke altid er helt opdateret, dvs de første indlæg passer fint kronologisk, men så pludselig hopper indlægene ca 8 timer tilbage, og jeg nægter at tro på, at der sjovt nok ikke er nogen der har blogget i de 8 timer!! Tit har jeg selv lavet et indlæg som pludselig er væk i tidslommen! hmmm…

En anden ting hvad sker der for de kæmpe reklamer der skal fylde hele ens side!!!

Jeg har en fin lilla baggrund som man næsten aldrig ser grundet diverse store reklamer om lamme ting… Er det det jeg betaler for? At tingene ikke fungere optimalt samt glo på libresse reklamer??

Det må da være nok, at når vi køber et blad, så er halvdelen reklamer…Vi bliver bombarderet på gaden, i alle medier og nu vil instagram også indføre sponsoreret indlæg, og som de skriver så pænt: kan du ikke lide reklamen, kan du bare trykke væk med den, og så vil de ud fra det, prøve at finde reklamer der er mere tilpasset den enkelte bruger..

SAY WHAT!!

Åååååh … først blir man spammet på facebook og nu os instagram, og min pæne lilla farve på bloggen ser man ik mer….

Har screenshotet 4 gange opdatering af min side for at se hvad der kom frem. Håbede på at man kunne se min blog med lilla omkring bare hver anden gang, men det var desværre ikke muligt! Reklamen med filmen kom 3 gange ud af 4!!

Spørgsmålet er så, er det kun for mig at den gør det fordi jeg er logget ind, eller ser i os reklamerne??

Indspilning i fuld skærm 01-10-2015 101259 Indspilning i fuld skærm 01-10-2015 101312

–♦–

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester: Magnetisk Kulface