Loppelørdag med høj sol

Et ærligt indlæg om øjne og tøj

 

To små detalje billeder af gårsdagens outfit som i og for sig bare skulle være rart og hyggeligt med plads til mad og sofaslængeri.

Jeg har haft trøjen liggende på “lageret” i godt et års tid, men har aldrig brugt den, for selvom jeg synes den er to die for, har jeg været lidt bange for at gå med den på gaden.
Når man er omringet af Moss, Moss Mand og nu os Moss Eat (og det hele går i et med asfalten), så er der bare nogle ting hvor man lige skal trække vejret dybt for at magte det.
Det kan så i denne forbindelse være at folk kigger, fordi trøjen er en tand anderledes end de sædvanlige H&M prints.
Men igen, hvor mange gange har man ikke syntes noget var topfedt, men ikke turde at gå all in, for hvad nu hvis… Det nemmeste ville jo være at hoppe i et par af de mørke for ikke at føle sig som aftenens klovn.
Når jeg ender op i det sikre valg, er jeg selv en af dem der stirrer på de farverige individer der går forbi. Og det er af ren jalousi, for øv hvor gad jeg godt at ha været hende der turde at tage regnbuen på! Anyway det var lige lidt ærligheds snak om livet.

Jeg elsker min trøje og nu er den blevet indviet ♥

nuny1nunyTrøjen er fra det mega seje mærke Mr GUGU & Miss GO, som har et kæmpe udvalg af top fede ting, alt fra tøj til sko, puder og mobilcovers.

Nedenunder kan ses mine faves på den lille collage jeg har lavet, og du kan tjekke dem ud HER

Screen Captures2
-♣-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loppelørdag med høj sol