Vegansk appelsinchokokage for dummies

Loppelørdag med høj sol

Når man skal løbe marathon på en søndag er det oplagt at blive transporteret rundt i en christiania cykel fra loppemarked til loppemarked på en højhellig lørdag!

På Nørrebro er der spækket med hyggelige markeder, hvis man gider bevæge sig lidt, eller få nogle til at bevæge en rundt.

Guldbergsgade er altid et hit, og det sidste i år er på næste lørdag. Langs den gule mur kan man være heldig at finde noget skørt, de kører resten af oktober. På de små pladser og baggårde kan man osse være heldig at finde lidt godt, så frem med cyklen og go tur næste weekend 😀

Som en kegle jeg er fik jeg ikke medbragt mit splinternye kamera så i må nøjes med at se mine fine fund, som i øvrigt er to die for, hvis jeg selv skal sige det 😀

Jeg fandt på et miniloppemarked på Kapelvej de fineste små kopper, fremtidige plantebeholdere til meget små planter for en sølle tier, på Guldbergsgade fandt jeg 2 vintage kjoler købt i paris, den ene i pink med hvide striber – total tennis og champagne ish, hvor den anden flotte røde oversize kjole mere er til en go strik og varm the på bedste japanske vis. Jeg fandt desuden også en tallerken i samme stil som en klinke jeg fandt for 100 år siden! Genkendelsesglæden var stor <3 En porcelain beholder med låg, aka fremtidig vase fik jeg også med, pragtfulde plante motiver der minder mig om en tid i Frankrig <3 Til sidst og ikke mindst fandt jeg en hvid termolignende trøje, ja er fan af hvid, så jeg er yderst tilfreds!

Fine ting til billige penge – altid en fornøjelse at prutte om priserne med glade lopper.

kukPA030346PA030353

Go weekend peeps ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk appelsinchokokage for dummies