Bloggerknold, so last year!

Freaking Jernsjov

Hvad gør man ikke for at få en medalje i sportslige nørderier!

Anyway i søndags lavede jeg halv Ironman for 3. år i streg ude ved Øresund, Charlottenlund, Café Jorden Rundt!

1,9km svøm i havet efterfulgt af 90 Km på cykel (i freaking modvind op af bakkerne) og afsluttende 21 km løb aka et halvt marathon.

Svømmeturen var super fed, ik en bølge!  Der var dog flere gange jeg var på vej til Sverige men heldigvis fik jeg en ven med hvide fødder som pludselig kom til syne! Ham fulgte jeg efter til opstigningen.

Men pisse os, blev disket efter svømmeturen.. jeg kunne ikke åbne min velcro ting på våddragten grundet body glide(ting man smør på for at undgå sår i nakken, meget fedtet!) og gik i panik. Fik mega klaus og måtte få en til at åbne den. Well det var hjælp og bli disket eller mig dåne og rode rundt på sandet… tough choice, I dont think so…

Da jeg så skulle skifte til cykelarrangement var jeg snotforvirret og tabte alt og keglede rundt men kom da afsted alligevel;) Lækker rute men helst uden modvind næste gang! Cyklede så godt jeg kunne trods omstændighederne og landede i skiftezonen igen.

Da jeg skulle løbe tænkte jeg fuck it, jeg chiller på løbeturen. Joggede derudaf og fandt ud af at på trods af chill så havde jeg go fart på, så woop woop løb en mega go tid!

Min total tid var 5 timer 46 minutter! forbedring på 26 min fra sidste år! Yay <3

og well så der kun små to mdr til den hele Ironman i Kbh d. 24 August.. kom og hep og medbring venligst EPO og andet godt <3

Billedet nedenunder er med min søde mor som også er en Ironkvinde!! Sikken familieforetagende 😀

{69D2D864-92F9-477D-ADC5-F1BF309685EC}-t

liehr
Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloggerknold, so last year!