Ny blog, nye varer og luksusproblemer

Hej Verden!

Hej alle:)

Dette er muligvis min nye blog… Jeg har før været på denne blogadresse men vil nu prøve bloggers delight. Veninder siger det er et fedt sted, og helt ærligt, de blogs jeg følger mest er også her på bloggers delight.

Der vil self lige gå lidt tid før jeg finder mig tilrette, med nye funktioner, genveje mm.

 

Min blog vil omhandle mode, hygge, mit brand og udviklingen af dette, shopping, “Fem Fede” (som er et lille udpluk af fem fede f.eks sko, jakker, kombi mm) og diy indefor alverdens. Min blog har i og for sig ingen grænser, kort sagt omhandler det alt hvad jeg støder på som er mit hjerte nær:)

Jeg skal vel også lige præsentere mig:

 

Jeg hedder Malou, er uddannet beklædningsdesigner og designteknolog, freelance Makeup artist og elsker naturligvis tøj sko og skæve ting.

Mig til højre, Julie, bedste veninde til venstre <3

 

 

 

Jeg arbejder pt hosMackinder Hair, en Sassoon frisør i hjertet af København. Dog ikke som frisør, men som showkoordinator, Makeup artist, stylist og designer og syr alt deres tøj til de store shows rundt om i Europa.

 

Derudover har jeg mit eget mærke som jeger ved at starte op. Det er smykker, tøj og diverse. Det er småt endnu, men håber på en dag at kunne leve af det samtidig med at styrte rundt og lave masser af makeup:)Mit mærke kan pt købes på trendsales her og hedder Mr Charlie. Navnet kommer af at jeg altid har elsket navnet Charlie og egentlig bygger mærket op omkring navnet Mr Caj Charlie. Dvs en person man ikke kender, men har hørt om i byen måske….:)

For at få det hele til at køre rundt, er jeg så heldig at arbejde på en fritidsungdomsklub, med børn og unge fra 4. klasse af. Jeg står for det kreative, dvs syning, de årlige modeshows, makeup samt ungerne kan med en seddel fra forældre komme og blive klippet. Det er fedt at kunne have en legeplads som arbejdsplads.

Efter jul sker det at jeg faktisk er blevet optaget på Nicci Welsh’s make up skole, United Makeup Academy. Jeg er så lykkelig!!!

Ok det var ret meget egosnakkeri.. hmmm håber i vil tage godt imod mig i hvert fald <3<3

Følg mig gerne via bloglovin og skriv endelig en kommentar, spørgsmål, you name it <3

I kan også følge mig på facebook her

Follow my blog with Bloglovin

Næste indlæg

Ny blog, nye varer og luksusproblemer