Fin klud til dåsen

Taskefavoritterne

Mine pt taskefavoriter må være for det første min elskede mascara fra Lancome, Hypnose Drama.
Fidusen ud over at den er magisk, er at når den er tør, så kan man NEMT fjerne mascara pletter som sidder alle andre steder på huden end øjenvipperne, UDEN at gøre vatpinden fugtig.
Dvs en flot lagt øjenskygge bliver ikke ødelagt af at plette med mascaraen!!

Taskefavorit nr 2 er min fine Dior neglelak, Diabolo Grenate.
Den er så fin som den er, og også oven på en anden lak idet der er shine i.

En helt ny taskefavorit er min mega lækre læbestift fra Armani i lilla, nr 603.
Den er så blød og fugtig når man lægger den på, at jeg faktisk gang på gang har fanget mig selv i at stå og køre den rundt mere end 70 gange!! åååh…
Den er ikke pang lilla, men mere naturlig lilla, hvis det eksistere 😛
Det der er topnice ved selve hylsteret er at låget er magnetisk, dvs yay ingen dyrbar læbestift ud over det hele!

444

Derudover er favoritterne min MAC Mineralize Skinfinish, som jeg bruger som highlighter, på kindben, næse, øjenkrog, brynet, lige på overlæbekanten samt lidt på hagen. Bare en smule giver så meget laxness.

Jeg elsker også min Origins øjen gele “No Pufferi”, som egentlig er en kølende maske til øjnene. Jeg bruger den en gang om ugen som øjencreme, som i jeg lader masken sidde. Den mindsker poser og mørke rander under øjnene samtidig med at den lysner øjenpartiet op. Så mega lækker.

Bonus til neglene er min Dr Hauschka oliepen, som genopbygger og stabilisere neglene. Mine negle kan godt blive lidt medtaget af al den neglelak der kommer af og på hele tiden, så den er min redning! (Tak for påskeæg mor ♥)

kkkDen fine taske med Little Twin Stars er min nye fine makeup taske, som jeg aldrig kan få nok af. Købt i H&M for 80 kr.

Blomsterkuglepen fra Tiger.

Pompomerne er hjemmelavet. Den gule og grønne er med alm tykt garn og den sidste gule/røde er lavet af tyl og tykt garn. Den krakkelerede krukke er også hjemmelavet ♥

55~ God aften derude ~

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fin klud til dåsen