Han er sku en flot fyr ham Valdemar

Gratis ting og tips

Woop – har sku haft for travlt til at blogge – har os haft for travlt til at nyde! Har haft travlt med den fact at jeg faktisk er selvstændig makeup og hår stylist nu, og faktisk kan leve af det!
Med det sagt er det også enormt povert hvad der blir shoppet, nydt og levet. Som opstarter er det ikke fordi man vælter i penge, til gengæld vælter man heller ikke i et 9-17 hver dag – og DET er sku noget man kan føle på, på den dejlige kærlige måde! Jeg har random fridage og har random workdage, hvilket er lige efter min hjerne som elsker udfordringer, kreativiteter mm.

Har dog også bakset med ca en milliard udfordringer, bla et hjem som er ubeboeligt grundet skimmelsvamp, dvs alle mine dejlige ideer bliver udskudt, men hey når vi så er videre, glæder jeg mig til at kunne give den gas igen herhjemme. I vil opleve eksotiske, tidsperspektiverende, alternative, udfordrende, farverige og awesome inretningspåfund. Hjernen eksplodere snart!! 😀

Apropos indretning og fattigdom, så er jeg typen der foretrækker en brugbar stol i storskrald contra at betale i dyre domme for et møbel andre siger er fede. Muligheden for at ændre i møblets struktur uden at standartisere det (er det et ord?) virker så rart i min hjerne.

Hvis i også er til gratis ting men måske ikke lige finder det på gaden/storskrald så tjek facebook siderne ud med gratis ting københavn (link).
Der har jeg fundet det mest awesome kakkelbord, ganske kvit og frit, fantastiske glasaskebægre, tallerkener som min kære mor elsker, tøj, mm. Er også selv kommet af med flere ting, som ikke passede i mit liv, men som andre måske har ledt efter for evigt! Tryk på linket og meld dig til, en awesome måde at rydde op og udskifte alt på!

Ekstra tip: Hav altid et par handsker med i lomme in case 😉

Herunder den fedeste FILA trøje, som ny, fundet i storskrald i en sort sæk med Levisbukser, Zara bukser, blandet herreskjorter osv – whats not to like 😀

Indspilning i fuld skærm 08-04-2015 114654

Og herunder mit fab kakkelbord, inden det kom hjem i min stue. Det bedste af det hele er at man ikke behøver at råbe og skrige hvis der kommer ketchup på – det kan jo lige vaskes af 😀 True retro love!

Indspilning i fuld skærm 08-04-2015 114550Go “shoppe”dag

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Han er sku en flot fyr ham Valdemar