Glitter hår - dont be shy - go DIY

Nye kreationer i omløb

Med sved på overlæben er jeg igang med et vildt fedt projekt.

Her i weekenden skyder Euzen deres første musikvideo for deres 3. plade. Jeg er blevet sat på som makeup artist og hoveddesigner på projektet. Dvs at jeg skal kreere Marias kjoler som hun skal have på i videoen. Maria er den mest fantastiske sangerinde, med en stemme der rammer en hårdt i hjertet. Derudover er hun det rareste menneske jeg længe har mødt… Nu har jeg jo ligget med influenza i fucking 9 dage i streg, men alligevel trodser hun muligheden for at blive smittet og kommer med Øko the og raw chokolade! Whats not to love 😀

Anyway, Euzen er ikke store i DK, well fact is at Danmark er for Moss til musikken. Men til gengæld er de elsket rundt om i verdenen, spiller koncerter og på store festivaler. De laver selv al musikken, skriver selv teksterne, producere selv og laver selv deres musikvideoer! Thats so awesome, og så får man det jo som man vil have det.

Anyway jeg har før designet for Maria, til stor succes og masser af kærlighed. Tjek lige kjolen og jakken fra forårets turne! Kjolen er lavet i imiteret skind (man er vel en dyreven!) hvor der er blevet påsat ca 400 trekanter som jeg selv har siddet og klippet! Ej det løgn, søde mor var forbi og fik klippet lidt, samt min søde roomi fik også klippet sin del!! 😀 Med kærlighed og ømme saksefingre, TUSIND TAK! Jakken er lavet i det samme imiteret skind som kjolen, med lukning på ryggen. Min inspiration var Geisha looket/fremtid/uskyldigt og med et twist af crazyness.

Lige en sidste ting, mit mærke hedder Mr Charlie, hvis i ikke allerede havde gættet det 😀

Hvad synes i?

10514688_10152158019306986_2924899462761098373_n10532559_10152158018901986_7909616207607698691_nTjek deres hjemmeside HER
og deres Facebook side HER
og til sidst deres Instagram HER

Stay tuned for updates om weekendens projekt enten her eller på min Instagram HER 😀

 

Kys kys

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glitter hår - dont be shy - go DIY