Eftertanker fra halloween - inspiration og links

Berlin tip – vegan style – top brunch

Hvis du på et tidspunkt er i Berlin, endda på Kastanienallee, så må jeg bede dig om at gøre dig selv den tjeneste at spise morgenmad/brunch på Napol Jonska. Det er et af de vigtigste tips ever om Berlin.

Hvorfor?

Jo det er fordi når man kommer gående op og ned af fantastiske Kastanienallee, og er sulten efter en brunch mm, så er der ikke langt til Napol Jonska’s univers.

Når man står uden for, er det standart hyggeligt østBerlin, lige som vi kender det.
Når man så træder ind af døren, ringer en lille klokke og en af de søde personaler står klar til at hjælpe med at finde et bord.
Der er travlt – en masse gæster sidder ved de små hyggelige borde og snakker. Nogen sidder alene med deres laptop og laver en Carrie Bradshaw, andre sidder og diskutere dagens gøremål, og nogen sidder bare fordi de kan. Der er en lækker summen på trods af at det er en kold efterårsdag. Det er første gang jeg besøger cafeen.

Vi (3 stk familie) sætter os i et hjørne, lige op af en kæmpe lyserød radiator der hænger højt på væggen. Der er højt til loftet og kort til køkkenet. 6 piger løber rundt på en standart dag, smilende og tilfredse.
Jeg indsnuser atmosfæren og bliver lykkelig og varm inden i. Alt er malet i lyserødt og lyseblåt, ligesom radiatoren. Den brunternede dug på bordet komplimentere smukt den lyserøde rose i en en sølvfarvet mønstret beholder. Fra loftet hænger en masse lamper i forskellige farver og former, som lyser rummet op på en varm indbydende måde.

Der står store kager, kæmpe yoghurt med knas, tærter og frugt i montren ved disken. Alt dufter herligt og hvis man ikke er sulten når man kommer ind, så er man det efter ca 2 sekunder.

Vi får et menukort stukket i hånden, på touristsprog, og til min store glæde er der en masse veganske valgmuligheder.

Jeg bestiller en brunch med diverse, friskpresset juice og en soyalatte. Mor får en panini med aubergine spread, og diverse lækkerier fra panden samt friskt. Ole hopper med på brunch vognen – ih hvor vi glæder os.

Efter en kort stund springer vores tjener til med mad og kaffe, til stor jubel bordet rundt, for OMG det ser for vildt ud.

Vi nyder og kæmper os igennem de skamfulde mængder, som mætter helt vildt (på den rare måde).
Sikken en pragtfuld start på dagen. Sundt, vegansk, økologisk, og god samvittighed, lige efter min bog.

– Og så er man klar til at shopamok!!!

jlfmibahgedkc

Besøg Napol Jonska på facebook lige HER, eller deres website lige HER, eller bedre endnu, besøg dem på Kastanienallee 43 ♥

God fornøjelse


Følg bloggerlicious på Bloglovin:

hhhh

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eftertanker fra halloween - inspiration og links