Halloween inspiration - no kittys

Eftertanker fra halloween – inspiration og links

Jeg ved mange, inklusiv mig selv, er vild med frisk kulør på en grå efterårsdag.
En sprælsk farve til læberne og lidt spas til neglene går man aldrig galt i byen med.

Dog forekommer der lidt eftertanker fra Halloween i mit hoved…
Ikke at man skal køre dødslooket med dracula tendenser, men måske køre et lidt mere dystert look, kombineret med lidt avantgarde og lidt guld.

Jeg har i anledningen fundet nogle looks som jeg er dybt forelsket i, og har derfor nedenunder lavet en mindre collage af store ønsker; produkter der gerne skulle ramme min indkøbskurv inden længe!
Læs hvorfor under billederne og få links til where to shop ♠

halloween

halloween11 ♠ Glitter fra MAC, kan købes HER. Macs produkter fejler aldrig – deres glitter kan bruges overalt (os i håret, tjek DIY indlægget “Glitter hår – Don’t Be Shy – Go DIY) Pas på omkring øjnene!

2 ♠ Den nye “Naked Smokey” palette fra Urban Decay, top fed med en milliard muligheder. Behøver jeg at nævne at produkterne er veganske?! Køb den i UD i Magasin eller på magasins hjemmeside HER eller på UD’s egen side HER

3 ♠ Den nyeste mascara fra Lancome, “Volume A Porter” er mega nice. Ud over at det er en børste der er til at håndtere, dvs en lille en af slagsen, så man ikke får mascara alle andre steder, så få man bare flotte vipper. Mine vipper har aldrig været så lange, kurvet og pæne før! Derudover er det en bygge oven på mascara, dvs man kan apply mere mascara oven på den allerede lagte mascara senere, eventuelt hvis man skal ud og have en cocktail og lange vipper! Stor fan! Køb den i alle Mataser eller i Lancome i Magasin, eller på deres hjemmeside HER.

4 ♠ Blush fra YSL, do I need to say more?! “Le Teint Saharienne” farve nr 6 er bare en mega flot solpudder, der virkelig giver dybde. Generelt så er YSL produkter bare lækre. Kvaliteten er i top og etuierne er så classy edgy haps. Køb den i YSL i Magasin eller på deres hjemmeside HER.

5 ♠ “Naked Skin” fra Urban Decay. Igen vegansk er et plusord. Kan findes i deres shop i Magasin du Nord. Jeg vil anbefale at gå derind, så man kommer hjem med den RIGTIGE farve!!  Læs om dem HER.

6 ♠ 24/7 vandfast “Glide On Eye Pencil” fra Urban Decay. Fantastisk eye liner der på trods af at den er vandfast, så er den bare så blød og nem at arbejde med. Har investeret i et par funky farver, og de holder! Stor fan! Denne her hedder Stash og ligger til 140 kr. Kan købes i deres online shop HER og self osse på Magasins hjemmeside HER

7 ♠ Neglelak fra YSL. Holder godt, funky farve, og mega flot hylster igen igen 😀  Farven hedder “Dore Orfevre“, nr 29. Kan os købes på Magasins hjemmeside lige HER. De neglelakker jeg har fra YSL er jeg yderst tilfreds med, så ville ikke have noget imod at denne lak stod på mit sminkebord!

8 ♠ Igen en lax sag fra YSL, “Brun Henné” nr 61. Samme fortælling som punkt 7. Kan købes HER

9 ♠ Giorgio Armani Beauty laver amazing læbestifter… Aldrig har jeg fået tørre læber af dem… Denne her vil jeg gerne eje, have den på nat og dag og gerne os når jeg ligger og sover. Den blødgør læberne mens man ser knivskarp ud. Designet er awesome, der er en slags magnet inde i hylsteret så den forbliver lukket i jetsetter tasken. Den er semitransparent, stadig fuld af farve og glans Nr 600, ja tak! Køb den HER.

Håber det gav mening, ellers spørg gerne!

Go aften ♥


Følg bloggerlicious på Bloglovin:

hhhh

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween inspiration - no kittys