Saftige læber

Hjerne Fiesta

Hold kæft en fest i mit hoved!!
Min computer er som sagt crashet, sort, død, uhelbredelig… ved ikke endnu om jeg kan få alle mine milliarder billeder ud af den, men håber og krydser alt!

Anyway nu har jeg lånt min kære mors bærbar med touch screen, helt fremtidsagtig, det jeg altså ikke særlig go til…
MEN det fede er at vi grundet IRONMAN i sommers så tog vi til Paris for at fejre vores sejhed, tog en masse billeder bla andet af mit mega fede hår jeg fik lavet og hulk hulk, troede de billeder var væk! Men nej min topseje mor havde da lige alle hendes samt mine billeder liggende undercover på denne maskine!! YAYAYAYAY!!!

TOOOOP!! HAPPY!!

Så lige et dejligt pariserbillede af min fabulous mor og mig med mit lax hår 😀 <3<3

IMG_5009

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saftige læber