Preorder Acne 2013

Nyt liv – til nytår

Helt ærligt så skal i høre mine hemmeligheder som jeg har gået med længe Jeg har været så excited her på det sidste samtidig med at jeg har været meget presset og faktisk ret ked af det..

Jeg er kommet ind på den uddannelse som jeg så gerne ville.. starter mandag d. 7 januar på United Makeup Academie, hos Nicci Welsh, som jeg har mødt flere gange via mit job hos Mackinder. 

Det er et to måneders makeup kursus som jeg delvist har fået betalt af min arbejdsplads, fritidsklubben. Jeg glæder mig sååå meget!!
Derudover har jeg købt lejlighed lige under Sheila på Nørrebro, lige ved fakta og søerne. Ja i må gerne være misundelige, den er 158m2 til INGEN penge!! det er ikke en Ilva jeg flytter i, til gengæld kan jeg selv skabe mine drømme. Skal flytte sammen med en fantastisk ven så det bare fab 🙂 
Jeg har været presset ergo ked af det ergo minus bloggin fordi det har været så hårdt på job så når jeg er kommet hjem, har jeg bare siddet og stenet. 
Nu hvor jeg har ferie, har jeg heldigvis mulighed for at rette op på det forsømte, bla. bloggen og min shop 😉 Har de fineste pandebånd i 100% uld og en fed trøje/kjole, som jeg selv har designet som også kommer op. 
Kender i ik det at når man endelig har tid til alt det man burde gøre så det en pine at rejse sig.. Jeg har været afskyelig træt hele julen men håber nu på bedre tider. Men det bliver det, for den nye uddannelse jeg skal på er en drøm som går i opfyldelse. Jeg har i flere år arbejdet som autodidakt makeupartist, men det at få de korrekte teknikker til diverse mm er sååå fedt!! Så behøver jeg ikke være usikker mere i mine handlinger makeupmæssigt! Jeg har det jo på papir 😀 
Min lejlighed, den har jeg mange tanker og drømme om… jeg ønsker et bibliotek, hvor man SKAL ha overskæg på hvis man vil derind, skal have mit klaver som jeg har arvet fra mormor og morfar derind og min industrioverlocker som vejer 100000 tons. Den står hos mor pt, så det blir fantastisk!!…
Men anyway fantastisk jul, bedste gaver og go mad (vegetarmad mums!!) 
Fik sku mine hvide lak dr martins, ja tak!! 
Jeg har ikke været god til at tage billeder, det er simpelthen mit manglende kamera, så i januar gir jeg mig selv en gave (kom nu udsalg) og køber et godt og solidt et! Yes:) 
Any suggestions? 
Håber alle har nydt julen og ønsker jer alle et fab nytår


Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Preorder Acne 2013