Kysmund-klar-kode

Ny Piercing?

Jeg har længe stenet over den piercing der hedder smiley, ikke rigtig forstået konceptet før her for et par dage siden da jeg stenede Pinterest og Bang, så sad den lige i skabet! Selvfølgelig er det sku da øjne til ens smil, altså en smiley!! Om noget er jeg jo pjattet med alt der har med smiley’er at gøre (acid yes? ) Jeg ved ik om jeg tør, og om hvorvidt jeg blir upopulær herhjemme! Men ikke desto mindre så er det fandme en fed piercing! Det skal dog siges at hvis man får sådan en skal man dælme ha pæne læber, pæne tænder og ha en PÆN ring i med to kugler som den nedenfor!!

Hvad synes i?

7fa941464f6a9974057d148eb441d20f

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kysmund-klar-kode