Go Green

NOT COOL BD

Kære venner!

 

NU er jeg %¤#&!! træt af Bloggers Delight….. Betaler penge for at min blog bliver vist i en blogroll som IKKE virker. Mine indlæg er som regel på i 5 minutter og så er de væk, har skrevet men det har ikke hjulpet… Mine views pr indlæg er også blevet nulstillet, uden grund.. Har spurgt ind til why, men no answer…

Nej jeg føler mig ikke speciel fordi jeg er plusblogger, føler mig til gengæld x antal kroner fattigere hver måned som ellers kunne ha gået til en sulten trut i de varme lande, stakkels dyr som lider eller bare dem nede på hjørnet som pænt sover på bænken året rundt!

Så overvejer KRAFTIGT om man skulle rykke tilbage til den gamle blog!!!

Den dag der kommer et super blogsted der er til at finde rundt i og man ikke skal bruge energi på trælse omstændigheder, så jeg glad:)

Det HER er min gamle blog som jeg ikke har været på i et år snart.. What to do!!

Åhhh stay tuned hvis du vil følge med i denne vildt spændende gyser om blogskifte or not!!

*Argh løber med hovedet mod en mur*

Kærlig hilsen Malou

fuckit

4 kommentarer

 • Jeg har også nogle irriterende oplevelser med Bloggerdelight, vedr. at jeg ofte slet ikke kan logge ind på min blog (vare gerne i flere dage!!), den uploader sider (og specielt mine billeder) møg hamrende langsomt, og hvis den ikke uploader mine billeder langsomt, så kan den slet ikke uploade billederne overhoved! Så forstår skam din frustration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mr Charlie

   Ihhh hvor forkert det end lyder så er jeg glad for at det ik kun er mig der får pres! Har du skrevet til dem?
   Knus Malou <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marholt

  Jeg oplever præcis samme problem i Blogroll’en – oftest vises mine indlæg slet ikke. Jeg ved jo at jeg lige har udgivet, men ifølge blogroll’en så er der intet kommet fra mig.. Ihh! Jeg glad for jeg ikke er alene. Jeg har ikke skrevet til dem, men nu overvejer jeg kraftigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mr Charlie

   Ajjj… ja og det er mega frustrerende når man lægger penge i kassen hver måned og så virker det ikke! Håber du har bedre held med at få svar og så få det op at køre:)
   Knus Herfra:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go Green