Lyserød Lasagne for dummies - vegan style

Surprise surprise jeg elsker mad, og det skal være nemt! Og det skal være flot i farverne. Og der skal være meget af det og det skal kunne holde i et par dage. Krav er der nok af, så derfor satte jeg i går jagten ind på den lyserøde lasagne. aJeg blev overraskende glad i resultatet! Den holdt dog desværre ikke så længe, sådan er det når man vifter med lasagne foran sin bedste ven. Måden jeg lavede den på var som sædvanlig på slum, dvs jeg tilsætter som det passer mig og håber på det bedste! Jeg brugte hvad køleren havde at tilbyde, og selvfølgelig en masse farvestof i form af rødbede ♥ Alt er øko og alt er veganskIngredienser: Flået tomater, Tomatpuré, Champignoner, Hvidløg, Gulerødder, Rødbeder, Løg, "Kød" (soyagranulat), Kidneybønner, Grove lasagneplader, Gærflager, Olie, Salt, Peber og Lidt spændende krydderi fra Nepal. MonæSovsen: Vand, Soyamælk, Muskatnød, Mel, Citron, Salt, Peber og Gærflager. Salat: Rucola salat, Tomat, Agurk, Citron, Salt og Peber Brød: Mums, det allmighty "Top Lynbrød for Dummies" What to do: Tænd ovnen på 200 grader. Svits hvidløg, løg og champignoner i masser af go olivenolie. Find din foodprocesser frem og "snit" gulerødder og rødbeder ved at trykke start. Tilsæt kidneybønner i gryden. Hæld derefter flået tomat i sammen med lidt vand. Hæld "kød" i så det kan blive kogt med. Tilsæt tomatpuré og smag til med diverse. Byg lag på lag lasagne med plader, kødsovs og gulerødder/rødbeder. Slut af med et lag plader. Så skal Monæsovsen laves: Ta en gryde og hæld vand i, tilsæt lidt mælk, og riv noget muskatnød henover. Fyr en halv citron (saft) i og drej rundt med piskeris. Hæld lidt mel i mens du rør rundt for en tykkere konsistens. Tilsæt derefter gærflager og smag til med salt og peber. Hæld over lasagnen og i ovnen med den i 30-40 minutter, eller indtil du ikke kan vente mere! cServer med Rucola salat, tomat og agurk hakket pænt, citronsaft over og salt og peber til sidst. bHold k*ft et festmåltid!!!!!!! :D ♠ Følg bloggerlicious på Bloglovin: hhhh