Tester: Lancome frisk kærlighed til neglene

Top fråder lynbrød for dummies

Yes jeg er tilbage efter hektiske crazy weeks, jetsetter stilen med både Berlin og Paris på bagen. Et bryllup der skulle makeuppes og bare alt for meget work!

Derfor nyder jeg nu disse få dage jeg har fri, så hvorfor ik gå husmor i den ♥

Imors vågnede jeg til alvorlig nybagt brød craving! Jeg laver dog aldrig brød grundet to helt basale ting:

= Jeg HADER at få dej på fingrene
= Jeg har ikke tålmodighed til at vente på hævning i 47 år….

Sååååå derfor tryllede jeg lidt i køkkenet og fik et topfråder brød ud af det, UDEN dej på fingrene og i tide inden jeg blev seriøst madcranky 😀

Ingredienser:

*25 g gær
*Lunkent vand (varm lidt op i en gryde)
*Hørfrøslim / altså veganer æg (se opskrift HER)
*Chiafrø
*en tsk sukker
*en tsk salt
*Hvedemel
*Andet mel
*evt kerner, gryn mm

Fremgangsmåde:

Varm vand i gryde så du stadig kan stikke fingrene i det, bland sammen med gær i en skål, bland salt, sukker, chiafrø og hørfrøslim i.

Bland mel og andet godt i.

Dejen skal være klistret, og ikke dejagtig som man kan ælte.

Smør en form med olie og fyr dejen i med en dejskraber.

I kold ovn med det, tænd ovnen på 225 grader og vent ca 40 minutter. Stik evt en gaffel i for at tjekke at brødet er færdig.

Woopsa klar til topfråder ♥

14

♥ Velbekommen ♥

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester: Lancome frisk kærlighed til neglene