Vintermakeup

Viola med de lange vipper

For en måneds tid siden lavede jeg et hygge shoot med amazing Viola fra Le Management.
Hun er et smukt smukt stykke pigebarn med de længste vipper, tykkeste hår og de flotteste øjne!

Vi var et team bestående af Fotograf Rod Clemen som jeg før har skudt med, se bla Wet look Regitze-bag om kameraet, hans cool medfotograf Linville Belle og dygtige Eliza Georgieva, en sindssyg kreativ sjæl inde for styling ♥

Vi skød ved Nyhavn og gud fader det var koldt! Den stakkels model skulle stå model (lol) til isnende vinde og lettere støvregn i tynde silkegevanter og åbne jakker.

Heldigvis at der var et offentligt og pænt toilet lige ved siden af, til optøning af eventuelle forfrysninger og blå læber.

Billederne blev fantastiske, makeup og hår er jeg aldeles tilfreds med og stylingen var spot on! (fik sjovt nok pludselig enormt lyst til at shoppe..!)

Vi kørte store bryn, krads orange på lågene, god hud med contour og highlights, og en lidt trashy-lagt læbestift fra Chanel.
Håret var opdelt, således at alt ydrehår havde fået en god gang gele med hold, og resten var snoet op i knolde.

Da vi tog håret ud til sidst, så det for vildt ud! OMG fedt garn!! Tjek det ud som det sidste billede 🙂

fashion_viola-lemanagement_clemenfoto-fb-2fashion_viola-lemanagement_clemenfoto-fb-1 fashion_viola-lemanagement_clemenfoto-fb-3 fashion_viola-lemanagement_clemenfoto-fb-4indspilning-i-fuld-skaerm-14-12-2016-173114Hermed Violas hår da vi havde pillet knoldene ud!

Følg bloggen på bloglovin ⇓, på face, eller på Instagram: Malou_r

 photo black-heart-md-1.jpg
 photo hhhh.jpg
  •  photo black-heart-md-1.jpg
  • Kys Kyyyys

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintermakeup