Når Ironman sætter gang i livsperspektivering

Bryllup – Au Naturel Makeup og Hår

Det er altid en fornøjelse, at få lov til at være en del af den store dag – en dag mange tøser har drømt om (inkl mig selv egentlig? men det er en anden historie!)
At have en finger med i spillet og opleve den spænding og glæde, når det søde morgenmenneske bliver transformeret til en yndig brud, en engel der svæver let over gulvet.

Ja smukt er det sku!

Jeg var ude og lave et fint bryllup her i lørdags, hvor brudeparret faktisk allerede var blevet gift i al hemmelighed, helt tilbage i februar!
Til selve brylluppet var der kun bruden og brudgommen og deres lille søde dreng, så fest, det skyldte de altså på kontoen.

Bruden var ikke en makeup & hår kind of gal, så vi valgte makeup au naturel og en sød frits der matchede det lette look.

Vi kørte en god Face and Body foundation fra MAC, primer på lågene, lidt shine og lidt matte øjenskygger, bla en mørk brun og sart rosa og noget highlight.
Afsluttende en airbrush for at få det hele til at sidde fast til fest og dans, samt vandfast mascara, Babydoll fra Lancome, og lidt på kinderne.

Håret preppede jeg med en Maximista Oribe i bunden og Tony & Guy i længderne for masser af hold.
Fønede det hele og krøllede op på krokodilenæb.

Afsluttende ud med alle spænder og en børste igennem inden opsætningen.

Jeg vil senere lave en diy på fritzen <3

3111142

Tutteluu og håber i ka li det ♥


Følg bloggerlicious på Bloglovin:

hhhh

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Ironman sætter gang i livsperspektivering