Todays Shoot - makeup og hår

Det satme et flot hylster – Mascara test

Da jeg for noget til siden lavede det fede photoshoot med Nilens Jord som fokus (se bag om billederne HER), var jeg så heldig at kunne håndplukke alle de produkter jeg ville have i forhold til shootet.
Awww luksus amok!!

Anyway valgte blandt andet mascaraen, “Extension Mascara” som er rigtig rar at arbejde med.
Ja jeg ved jeg sværger til samtlige af Lancomes mascaraer, og det gør jeg stadig, men leder man efter en parabene og parfume fri mascara som er god, så er denne et super bud på en af slagsen.
Faktisk er Nilens Jord det første danske mærke som lancerede samtlige makeup og hudplejeprodukter uden alt muligt ballade.

Mascaraen er lækker fordi den er rigtig nem at påføre, den klumper ikke og man kan snildt bygge lag på lag.
Børsten er lille og handy, der kommer masser af produkt på og man kan komme ind i øjenkrogen uden at male hele ansigtet.

Der hvor den top-topper i min verden er designet. Jeg elsker elsker elsker indpakningen. Normalt er jeg ikke fan af Nilens Jord hylstrer og indpakninger, men holy SH*T det er et flot mascara hylster.
Perfekt størrelse, rund og simpel i formen, flot gammelguld/bronze farvet med sorte striber i diverse tykkelser og selvfølgelig navn og logo.

Tænk at gå op i det!… Men når noget så simpelt som et hylster kan fange ens øjne så skal det sku os ha en applaus i sale. ♥

Kaklerne som mascaraen ligger på, er faktisk et bord jeg har “fundet”.
Easy Peasy – tjek indlægget “Gratis ting og tips” lige HER.

jjhl

Tjek deres hjemmeside HER
Og køb Mascaraen HER

♦ ~ ♦

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays Shoot - makeup og hår