Mac mint på bordet - anmeldelsens time

Flamingoer og skarpe tunger

Hver gang jeg går ud i mit køkken, bliver jeg så glad! Jeg top elsker mit flamingo tapet, som egentlig har hængt der godt et årstid, men whatsoever bliver jeg nødt til, til tider at ae det lidt og fortælle det, hvor awesome det er!

Man kan købe det HER blandt en milliard andre fede tapeter!

DSC_0417Frugtskålen er fra dejlige farverige Tiger, og planten er en Svigermors Skarpe Tunge, en evig favorit! Da jeg var lille havde jeg en milliard af de planter på mit værelse. Min morfar var seriøs havemand, så han hookede mig altid op med de flotteste af slagsen.

Faktisk en af dem jeg har stående herhjemme, er en jeg fik af ham da jeg var lille. Min mor har passet den så fint under mine udenlandsrejser, flytterier osv, og den er blevet kæmpe stor, så nu skal den deles op til flere krukker, før den os æder krukken den står i 😀

∴ Hep hey og dejlig dag til alle ∴

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mac mint på bordet - anmeldelsens time