Blåt garn med touch of rosa

Everie – med min makeup!

Godmorgen kære internetgængere

For nogle måneder, dengang man kunne sidde udenfor i en let jakke og nødvendige solbriller, der lavede jeg makeup og hår for Everie.

Kender i det mærke? Så fint dansk taskedesign. Pigerne Cathrine Moesgaard og Christina Rieben startede firmaet op i 2013 og har vokset sig stort på bare de her par år.

“MAKE EVERIE DAY SPECIAL”

Navnet Everie kommer sig af at hver dag skal være speciel, og taskerne skal kunne bruges til EVERIE occasion. Taskerne ligger fra ca 1500 kr og kæderne fra ca 250kr.

Det der er pointen, er at du selv kan sammensætte din taske således at den passer til enhver lejlighed. Kæderne fås i forskellige designs og længder, så er du til blå læder med kort guldkæde når du skal i byen, og så blå taske med lang sort kæde til en dag på cafe, så kan du nemt skifte kæden, eller vedhæng osv. og få det look du går efter.

Jeg var totalt vild med ca alle taskerne, for de er så tidsløse og smukke.
Jeg fik lov til at vælge en taske med tilhørende kæde som tak for support, den kan i se i et senere indlæg 🙂

Billederne skød vi i et fedt studie på Nørrebro, højt til loftet, masser af lys og lækker morgenmad og frokost! Som sagt skal man passe på vægten når man jobber sådan noget her, al den gode mad………….. 😀

Modellen var Nanna Nyhus fra Heartbreak Management, sindsyg flot pige med lækkert hår. Hun fik en brun let smokey eyes, lidt love på læberne af vores ven Vaseline, og bare lækker hud. Håret glattede jeg kun let med lidt skum og føn.

Fotografen Philip Overbuary gav den max gas bag kameraet, utrolig dygtig type!

Stylisten på shootet var Julie Sifvander, som gjorde et så lækkert stykke arbejde med strik og stor hat!

Billederne var til Efterårskampagnen 2014

Tjek dem her:

1

4

3

25Tjek Everies side HER

Kys og knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåt garn med touch of rosa