Lapin & Me

Slå op brev

 Kæreste Bloggersdelight

Well, ved ikke helt hvordan jeg skal sige det, men jeg bliver desværre nødt til at gøre det forbi mellem os… 

Jeg føler ikke længere at vi har den connection vi engang havde. Jeg husker dejlige minder som jeg vil tage med mig videre. For eksempel kan du huske dengang hvor vi mødte Lucky Luke i gangen, og hvad med den gang vi legede med blå læber?! Ihh det dejlige tider..

Der har bare været for meget bøvl her på det sidste, hvor jeg har følt mig tilsidesat, og alle de tvetydige signaler du har sendt mig, det giver mig simpelthen så lange ærter….

Du ved jeg ikke kan holde det skjult for dig i disse googletider. Jeg gået tilbage til min eks. Jeg har bare brug for den tryghed og stabilitet jeg oplevede i gamle dage. Du må ikke tage det personligt, det har intet med dig at gøre, føler bare ikke at jeg har fået det ud af vores forhold som jeg havde drømt om.

Ønsker dig alt det bedste fremover.

Lad os stadig holde kontakten på facebook , eller du kan jo kigge forbi <3

Kys og kærlighed
All the best

Malou

fAFKe

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lapin & Me