DIY skammel

Get the look

Her for ik’ så lang tid siden postede jeg de smukke billeder fra Haunt Magazine hvor jeg var makeup og hår stylist på. Se resten af serien HER.

O09DpAe

 Pigerne skulle dulles med lidt bronze inspireret øjne, lækker hud og lækre læber. Håret skulle have lidt textur, så det fik det ved hjælp af lidt skum der blev fønet ind i håret mens jeg krammede det.

Jeg brugte Face and Body Foundation, Paint Pot som primer på øjenlågene, Wedge øjenskygge, Teddy Eye Kohl, Concrete øjenskygge til brynene, Harmony powder blush til kinderne, Strobe cream til highlights, og selvfølgelig mascara.
Alt fra Mac. Fra Bobbi Brown brugte jeg prep n prime powder til fugtige/skindende steder bla. lågene.
Til læberne brugte jeg ganske almindelig Vaseline.

Ben og arme med blå mærker fik også lige en omgang Face and body.

IMG_7349For guides til de forskellige punkter, så tjek det HER indlæg, fra da jeg lavede makeup på lækre Tessa fra Scoop.

Husk du kan følge bloggen lige HER

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY skammel