Moschino I love you, yet again

Get the look – Nude eyes – bold lips

Kære læsere
Jeg er faldet pladask for makeup looket nøgne øjne og fyldige indbydende læber samt mørke buskede øjenbryn. 
What to do? 
Alle har deres egne rutiner, den fremgangsmåde jeg sværger til finder du under billederne

1: Først og fremmest vil jeg sørge for en lækker, smidig fugtig hud at arbejde på..Blandt andet ved at drikke masser af vand, spise fornuftigt og blabla – you know the drill;) 
2: Derefter vil jeg bruge en primer, f eks denne Prep-Prime-Line-Filler fra MAC
3: Dernæst vil jeg gøre min hud ensartet med min MAC Studio-Fix-Powder-Plus-Foundation som er en fantastisk pudderfoundation
4: Hvis du har røde, mørke tendenser i ansigtet, så brug lige en concealer, f.eks den fra MAC: Concealer/Pro-Longwear-Concealer, og så lige puddre lidt så hele ansigtet er ensartet.
5: Så er det øjenbrynenes tur. For at få dem mørke skal farve tilføres. Jeg bruger en Impeccable-Brow-Pencil fra MAC igen igen. Ja jeg er meget glad i MAC;) Og self en øjenbrynsbørste for lige at få styr på hårene.
6: Det kan godt være det hedder nøgne øjne, men man har alligevel brug for en let øjenskygge. Evt en lys guld/brun for et naturligt highlighted look. Påfør en smule på øjenlåget yderst på øjet samt i globelinjen. KUN LIDT 🙂 Jeg bruger faktisk bare en billig en jeg har fundet på et marked i Spanien.
7: Påfør en sort/brun Mascara, eller gå all in – uden mascara.
8: Så det læbernes tur. Hvis du vil have en læbestift som holder i lang tid, vil jeg ikke bruge lipliner, idet du spiser læbestiften og så er der kun lipliner tilbage. Det er ikke just kønt. Til gengæld kan du købe en slags læbetusch fra f.eks Maxfactor eller Rimmel som du først maler dine læber med. Farven trænger ind i læberne, således at du derefter kan påføre din læbestift. 
Der er et utal af muligheder så enjoy 🙂
Knus herfra
Følg gerne bloggen med bloglovin
Jo flere followers – jo flere konkurrencer 😉

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moschino I love you, yet again