120 Paletten - Tessa Diy

Elsker farver, jo flere vildere jo bedre!! Det er lidt dyrt makeupmæssigt så er hoppet på billigvognen! Da jeg lavede farvet øjenmakeup på Tessaserien, som du kan se lige HER brugte jeg en sindsyg god og billig løsning. Tessa51412lille

Den grundige version af basismakeuppen kan du finde lige HER, med produktnavne, rækkefølge mm. Her er den korte version af makeuppen, hvor jeg bare har addet farven til øjnene:

1: Prep ansigtet, masser af fugt,BÅDE på huden OG på læberne

2: På med foundation, og conceiler hvor nødvendigt

3: Lav brynene

4: Paint pot på lågene så farven holder

5: Først brugte jeg Teddy eye khol fra Mac til streg lige over vipperne og smudgede det lidt, samt på den våde kant hele vejen rundt. Hvis du har svært ved at få stregen til at sidde, så tag lige en vatpind og tør kanten med. Til sidst streg under øjet. Sørg for med en lille pensel at der ikke er nogle hudfarvet plette ved vipperne.

6: Jeg tog den orange og fyrede godt op på lågene

7: Og så tog jeg den røde farve og blendede ind i, i globelinjen.

8: Så puttede jeg lidt Mac Bronze øjenskygge lige under vipperne for at fade stregen ud på en lax lidt shineish måde.

9: På med rouge, contour og highlights.

10: Til sidst mascara og læbestift som jeg desværre ikke ved hvad hedder. Ved den er udgået fra Dior:(  Anyway brug en nude med lidt lyserød i:)

Øjenskyggerne er fra farvepaletten 120 eyeshadow palette fra Ebay. Du kan finde den lige HER. Find den billigste og pas på toldvenner:)

collage

Følg mig på bloglovin lige herunder:

Follow on Bloglovin