Splinter-Röstier for dummies

Som tidligere lovet, et stk opskrift på veganske økologiske Splinter-Röstier for Dummies. Som i nok ved, dem der følger med på bloggen, så er jeg ikke specielt kulinarisk. Men jeg elsker at spise! Ergo når jeg så endelig laver mad, som ikke bare er random mad, så deler jeg det selvfølgelig med jer, for jeg er sikker på jeg ikke er alene i båden der hedder: "Jeg gider ikke lave mad, lad os bestille ude" Jeg er en spadser i et køkken, sviner mere end nødvendigt, mel alle steder, tomat ned af trøjen, fatter hat af indviklet opskrifter osv... ergo opskrifter for dummies :D De her som sagt hedder Splinter-Röstier og er mega nemme at gå til: Du skal bruge: * Kartofler * Kikærtemel (fås i Brugsen) * Krydderier/hvidløg mm. * Salt og Pepper * Olie Fremgangsmåde: * Riv kartoflerne i en rivemaskine * Tilsæt krydderier/hvidløg mm og rør det godt sammen * Bland kikærtemel i, indtil farsen får en konsistens lissom frikadellefars * Form dem til deller * Steg dem på panden i olie ca 5-7 min på hver side (vær ikke olie forskrækket! Det var i 80'erne olie var usundt!) Haps! 2211Brug dem til aftensmad, eller til en fræk højtbelagt med rødbede/pepperrod-spread, tomat, forårsløg, agurk, løg, salt, pepper og self en dusk hjemmedyrket øko karse! YAY I'm in heaven!! 33 ♥ Velbekommen ♥