Lyserød Lasagne for dummies - vegan style

Standart blog i tilfældighedsland

Alle sir jeg skal ta mig sammen og lægge billeder op af mit tøj, for har sku tøj og sko nok til at fylde en helt vintage forretning op.
Jeg gør det dog ikke så tit, fordi jeg synes det er svært at tage fashionblogbilleder alvorligt.
Har det svært ved de “tilfældige” billeder, når de netop IKKE er tilfældige, samtidig med at når jeg så selv står foran kameraet, begynder jeg som regel at fjante af nervøsitet, i stedet for at ha det cool look på.
Kender i ik det?
Forstår mig heller ikke helt på de typiske bloggerposes som f.eks det fænomen, at man kigger ned på sine sko, eller gemmer sit ansigt i håret osv.
Om noget synes jeg netop det er fedt, at kunne se personens ansigt på billedet, hvilket gør det mere personligt. Og derfor synes jeg vel nok os at det er lidt akavet. Man vil jo gerne copy/paste alle de store bloggere, for deres billeder ligner jo som var det taget ud af et magasin/reklame.
Spørgsmålet er bare: er det fedt? For så kunne man vel lige så godt købe Vogue, Cover osv..
Misforstå mig ikke, jeg kan rigtig godt lide, at billederne er gennemtænkt og i høj kvalitet – og fuld af personlighed! Hvor er den henne??
Mine billeder er langt fra professionelle. Har et rigtig blogger kamera, og synes det er sjovt at knipse. Personlige vil mine billeder nok altid være, men proffe, nej, og det os okay, for det er ikke derfor jeg blogger.

Hvad synes i? er jeg helt galt afmarcheret?

Anyway i forbindelse med dette indlæg, hermed et personligt billede af mig på en bar i Berlin i kedelig grå og bloggerhår <3 Tilfældigt look, men tror bare det mor der har snuppet kameraet imens jeg havde en filosofisk samtale med Ole på den anden side af bordet! ♥

aaHav en vidunderlig weekend ♥


Følg bloggerlicious på Bloglovin:

hhhh

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserød Lasagne for dummies - vegan style