Berlin for under 300 kr

Bittersweet – Lilla blush fra Urban Decay

Vi kender alle historien om hvorfor Urban Decay blev til – En historie som mange kan relatere til.
Når man midt i halvfemserne gerne vil have crazy farver på og ikke vil gå på komprimis med kvaliteten, må man sku selv opfinde produkterne. Vi siger tak til det lille amerikanske hold der gik fra frustration til et brand fuld af farver og kærlighed. Flere af deres produkter er til og med veganske, hvilket får et stort + i min bog.

Når man så i Magasin går i Urban Decay, bliver man simpelthen mødt af farverig kærlighed med glimmer og funky rytmer.

Mit første køb nogensinde derinde fra var min nye lilla Blush, Bittersweet. En pris på 210 kr, for et lækkert design, lækker kvalitet og generel lækkerhed, well, Im coming back for sure 😛 3Blushen er nem at bruge og nej man behøver ikke blive lilla på kinden som havde man fået tæsk. Lette strøg med en ordenlig børste og så er den hjemme.

ny

Bittersweet kan købes HER til 210 kr.

Jeg har følgende makeup på:

Miracle Cushion 02 fra Lancome, La Base Paupière 02 øjen primer fra Lancome, Øjenskygger fra 120 paletten som jeg har skrevet om HER, Armarni lilla transparent læbestift, Den nyeste mascara fra Lancome Volume a Porter, Lidt farve på brynene, Fra Mac.

Og selvfølgelig Bittersweet på kinderne ♥♥♥♥♥

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Berlin for under 300 kr