Mega udsalg i Magasin

En Triatlets bekendelser

Yes den efterspurgte race rapport coming up 🙂

Som i jo ved, så lavede jeg Øresund Halv Ironman her i søndags.

Forhistorien kort fortalt: Jeg lavede den hele i sommers, og det var pisse fedt og pisse hårdt! Jeg holdt pause i et par mdr efter for så at begynde at træne igen. Kroppen skal jo lige restituere og det skal min hjerne os, efter al den træning. Det bliver sku lidt trivielt i sidste ende at bruge sine få fridage på de lange krydspas, dvs først cykle for derefter at løbe. Jeg havde faktisk ikke noget liv til sidst, så ja et par mdr blev det til.

Jeg startede langsomt op igen og det var stramt men ok. I oktober da det regnede frygtligt, regnede det som sagt ind flere steder i min lejlighed, ergo flere lofter blev pillet ned. Der var voldsom skimmelsvamp diverse steder som ikke blev lavet. (er stadig ikke lavet) Jeg blev syg i lungerne af det, som i jeg kunne ikke få luft og røg ned på kun at kunne løbe 5-6 km med 1000000 pauser…. Meget frustrerende når man kommer fra en Ironman- ish. Anyway, jeg forsatte let en to gange om ugen med at træne,fordi det gjorde ondt i hjertet og jeg gik ned psykisk af det. Jeg magtede faktisk ikke at træne overhovedet og valgte at sælge min billet til Øresund.

Heldigvis at jeg ikke gjorde det, min viljestyrke var stærk og jeg kom op på at kunne løbe 21 uden for mage pauser. Hastigheden var ikke eksisterende, for hver gang jeg blev det mindste forpustet, var det frygteligt.

Anyway, var på mallorca for at cykle og det gik overraskende godt, så følte mig klar til at lave Øresund, bare ikke i en god tid self, det handlede mere om overlevelse.

Jeg har været til undersøgelser på Bispebjerg, og sidder nu med en astma spray grundet alt det pis. Men det skal ikke slå mig ud, for hvis jeg kunne lave en jernmand sidste år på 4 barer og to bananer, så kunne jeg fandme lave en halv uden luft, med koffein og viljestyrke!

Da dagen kom glædede jeg mig helt vildt!

Jeg startede forrest i svømmegruppen idet jeg er en habil svømmer.
Starten gik og vandet var PISSE koldt! Jeg valgte IKKE at give den gas i forhold til luft. Jeg svømmede i røven på et par hvide fødder, rart for så behøvede jeg ikke kigge op, men bare følge strømmen. Turen var god og jeg så en krabbe.

Op af vandet, dragten kom fint af, (ingen disk i år 😛 ) og jeg løb med de koldeste fødder et godt stykke for at komme i T1.

Hurtig skift, op på hesten og fuld galop. Vejret var køligt men lækkert. Kunne man måske undgå modvind i år? Jeg håbede mens jeg lå i et solidt tempo. Nix, da jeg kom 10 k efter start begyndte det. Og det forsatte HELE vejen rundt. Åbenbart er det en vind der blæser syd op af strandvejen og Nord ned af kongevejen. Tak for lort! Jeg fik desværre det samme som til Ironman, kvalme og opkast og måtte besøge det lille hus… ØV! Jeg gik sukkerkold og alle mine følelser omkring lejlighed og generelt lort ophobede sig i hjernen min, og til sidst besluttede jeg mig for at det sku da var en dum ide at lave det lort, når man ikke havde trænet i 10 mdr rigtigt. Jeg besluttede mens tårene løb at køre de sidste 30 k til målområdet og så sige tak for kaffe, husk at træn

Da jeg kom ind, fuldstændig opløst, skiftede jeg pr automatik til løbesko og tot på hovedet. En banan i kæften og afstig afsted. Jeg gik ud af skiftezonen over til væskedepotet, pissesur og tvær. Og i det fjerne hører jeg nogle toptosser råbe mit navn og min gamle svømmeklubs navn, yes det var de gamle rødder fra SNIK Svøm. Det gav mig så meget energi, at jeg faktisk begyndte at løbe selvom det ikke var planen.
Da jeg så kom ud på vejen var der spækket med mennesker, og alle råbte i munden på hinanden. Det var for sygt og pludselig ser jeg masser af dem råber på mig! Alle Tri 4 (min klub) råber af mig, Fitness tri som jeg var på Mallorca med råber og skriger, min cykelpusher står og råber, min kære papfar råber, og jeg bliver så vild i hovedet af det at jeg løber og løber indtil jeg rammer et væskedepot. Der tog jeg beslutningen om at det her pis, det skal jeg fandme gennemføre!! Jeg propper mig med koffein og langsomt begynder det hele at give mening!

JEg bliver totalt overskudstypen, og begynder at heppe på de andre mens jeg løber: Koom så, op og løb, det ser godt ud, næsten hjemme osv! Sikke en type!!

VEd sidste runde er det en fest, sniksnakker med depotfolkene, hygger og ved det er for pisse sejt det her. Da jeg nærmer mig målet, kan jeg mærke jeg halvt begynder at hyle, og begynder at gispe efter vejret. Somehow blev det forvrænget tudefjæs til det største smil og med armene i vejret løber jeg ned af sejrs gangen og over målstregen for derefter fuldstændig bryde sammen psykisk, stortudende og en kær medaljeholder holder mig oprejst.

Jeg får luft igen og får min medalje og en rose, fuldstændig lykkelig og høj på koffein!!!

Ca 20 min efter kommer lillemor over målstregen og vi er one happy family!!!!!

Min svømmetid er den hurtigste i min trikarriere, selv om det ikke giver mening. Jeg svømmede på 33min. Og lavede den hele på 6 timer og 24 minutter, ca 40 min langsommere end sidste år, men who cares,

Jeg lavede en fucking halv jernmand uden træning og overvandt alt der kunne overvindes. Jeg er så stolt og lykkelig og har fået blod på tanden efter mer.

Om jeg skal lave den til næste år? Ja self, og det vil blive mit 5. år i streg!

Waaaaaw…….

11429958_862098090510518_5013487014042199087_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mega udsalg i Magasin