Slå op brev

Skizofreniske tendenser

Indspilning i fuld skærm 30-11-2014 131718Kære venner, Jeg skifter blog som jeg skifter sko! Ej som jeg skifter trusser!!haha det lidt åndsvagt men har længe været i tvivl om hvad jeg ville, ja ok, det lige et (k)ærlighedsblog indlæg! 

Skiftede egentlig blog herfra til min gamle grundet for mange fejl herinde. Kender i ik det, man gider sku da ikke betale for noget der alligevel ikke fungere. Jeg betalte x antal kroner for at komme på blogstream, egentlig kun det, for jeg er som alle andre hunkønsvæsner, jeg vil gerne ses og anerkendes, grunden til at man blogger går jeg ud fra 😉

På min gamle kunne jeg alt som jeg betaler for her, f.eks widgets osv. Men skulle bloggen ud, skulle den igennem facebook, og det synes jeg er ret ukool. Så DERFOR! nu er jeg her og så må vi se hvad det bringer med sig! Jeg kommer sikkert til at holde blogger pauser, fordi jeg går kold i det, eller whatever, men andre gange vil jeg spamme jer 😀

Jeg vil opbygge min blog løbende, udseendesmæssigt, og det tager tid, eller rettere sagt, konstant udvikling tager forevigt!

Tag godt imod mig IGEN

Woop og lots of loove!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slå op brev