Pimp dine pics - Mr Cyclops

Hip Hip DIY

Sys egentlig halloween og alt det andet er lidt noget pjat men ikke desto mindre bliver man inspireret af alle de flagermus, græskar, farver og lys!

Her lidt fler ideer til hjemmelavet spooky ting som egentlig os er ret cool året rundt!

Det handler om at være kreativ 😛

haloween klubben2Første billed med hvide græskar: Mal et græskar hvidt, lad det tørre, tegn dit mønster op med blyant, mal med sort, tegn siderne op med en sort Posca tus for et pænt finish

Andet billede med lys: Find nogle fede billeder, find den rigtige str og print dem ud på Vellum papir. Lad blækken tørre, og pak derefter dit glas ind i det. Pak til det overlapper med en cm og lim sammen.

Tredje billed:  Lav en skabelon af både krage og det den sidder på. Klip ud i sort karton, gerne to lag limet sammen. Sæt det ind i glasvasen, evt med noget elefant snot eller dobbelt klæbende tape.

Sidste billed: Vask og tør grundigt et glas med låg. Lim med limpistol en kvist i bunden af låget og pynt med edderkopper, vat, mos, maling, dutter, dimser eller en falsk fugl. Sæt glasset på og værsgo – en fin lille udstilling

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pimp dine pics - Mr Cyclops