Urban Living Sale

Æggeslim contra hørfrøslim

Når jeg bager boller, laver pandekager mm og skal bruge æg så får jeg mega pres! Jeg kan ikke overskue at købe en pakke æg og så ligger der en fjer i pakken!! Det er efterhånden sket et par gange så nu rør jeg ikke æg mere. Egentlig er jeg dobbeltmoralsk, for hvis andre laver noget med æg spiser jeg det men har dog stadig tanken om hvor og hvordan og hvorledes…..!!!!

DERFOR
er der gode råd at hente og fandme om de ikke også er super sunde!

Hørfrøslim som kan bruges som æg i mad:

Regn med at et æg ca vejer 50-55 gram så udfra mængden af æg kan du finde ud af hvor mange gram hørfrø vi er ude i.

1 Hørfrø”æg”:

50 g hørfrø
5 dl vand

Kog i et par minutter mens du holder øje og rør lidt rundt og vupti, så er der æg!
Du kan enten vælge at si hørfrøene fra eller bruge hele arrangementet i din mad.

Personligt elsker jeg pandekager med både slim og frø i, de bliver så sunde at se på, ergo er det ok at spise en ekstra og en ekstra og en ekstra………

Husk nu at bruge økologiske hørfrø, så slipper du for alverdens sprøjtegift

Desuden så overvej lige at hørfrø indeholder ikke salmonella, de er ikke fulde af kolesterol, men til gengæld fulde at sund omega 3 fedtsyre!
Du kan fryse det ned evt i små portioner, svarende til æg, bare husk at tage slimen op i god tid inden du skal bruge det 😀

0271Billedet er fra fantastiske Luna Månebarnet, tjek hendes madblog HER

God fornøjelse <3

Følg mig på bloglovin lige her:

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Living Sale